Overheid in Noord-Holland

Gemeente Zandvoort (Noord-Holland)

Pagina 1 van 3 (26 resultaten)

Dhr. Rob van der Zwet

Functie: BeleidsmedewerkerIn dienst sinds: januari 2012 (6 jaar, 5 maanden in dienst)
Portefeuille: Bedrijfsvoering, BurgerzakenToelichting: Bedrijfsvoering.Werkzaamheden bij de Overheid:
Rob van der Zwet is projectleider Strategie en ondersteuning in de gemeente Zandvoort.

Dhr. Niek Meijer

Functie: BurgemeesterPolitiek: VVDIn dienst sinds: september 2007 (10 jaar, 9 maanden in dienst)
Portefeuille: Algemene en bestuurlijke zaken, Bedrijfsvoering, Brandweer / Politie, Burgerzaken, Toezicht en (integrale) handhaving, Communicatie / PR / (city-)marketing / Representatie, Evenementen en marketing, Openbare orde en VeiligheidToelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Burgemeester Niek Meijer (VVD) heeft in zijn portefeuille: Bestuurlijke coördinatie (algemene en bestuurlijke zaken), Verkiezingen, Handhaving en vergunningverlening ((Horeca, Evenementen, APV, Openbare orde en veiligheid, Geluidshandhaving, Brandweer en ambulance)), Dienstverlening ((Burgerzaken, Facilitaire zaken, Klachtenregeling)), Integraal veiligheidsbeleid, Juridische zaken en rechtsbescherming, Externe betrekkingen, Representatie, Intergemeentelijke samenwerking, Communicatie en participatie, Mediabeleid, Emancipatie en Algemene Begraafplaats.

Niek Meijer is trekker van het project 'Kustversterking incl. plaatselijk en regionaal overleg' en het project 'Venster aan Zee, Bestuurlijke vernieuwing' (secondus).

Coalitieperiode 2010-2014
Burgemeester Niek Meijer (VVD) heeft in zijn portefeuille: Bestuurlijke coördinatie (algemene en bestuurlijke zaken), Handhaving en vergunningverlening, Dienstverlening, Juridische zaken en rechtsbescherming, Externe betrekkingen, Representatie, Intergemeentelijke samenwerking, Communicatie en participatie, Mediabeleid, Emancipatie, Algemene Begraafplaats en Kustversterking incl. plaatselijk en verantwoordelijk voor het regionaal overleg vanuit de gemeente Zandvoort.

Burgemeester Niek Meijer is zowel voorzitter van het college van burgemeester en wethouders (B&W) als de gemeenteraad van Zandvoort.
Werkzaamheden bij de Overheid:


 • In september 2017 ruilt burgemeester Niek Meijer twee weken met burgemeester Joan de Zwart-Bloch. Hij is dan burgemeester in Blaricum.
 • Aanverwant:2007 - 2007Dhr. Niek Meijer, Waarnemend burgemeester, VVD, gemeente Ouder-Amstel2005 - 2007Dhr. Niek Meijer, Burgemeester, VVD, gemeente Medemblik

  Dhr. Onno Gatersleben

  Functie: Cluster-/sectorhoofdIn dienst sinds: september 2011 (6 jaar, 9 maanden in dienst)
  Portefeuille: Ruimtelijke ordening , Toezicht en (integrale) handhaving, Vergunningen, Wonen en VolkshuisvestingWerkzaamheden bij de Overheid:
  Onno Gatersleben is teamleider (vergunningverlening toezicht en handhaving Bouwen) bij de gemeente Zandvoort. Vanaf 2016 is Onno Gatersleben teamleider ruimtelijke ordening.

  Mevr. Anky Griekspoor-Verdurmen

  Functie: GemeentesecretarisIn dienst sinds: december 2014 (3 jaar, 6 maanden in dienst)
  Portefeuille: P&O, BedrijfsvoeringToelichting: De gemeentesecretaris is algemeen directeur van de ambtelijke organisatie en de eerste adviseur van de burgemeester en het college van burgemeester en wethouders. Daarnaast geeft Anky Griekspoor-Verdurmen als gemeentesecretaris leiding aan de ambtenaren en is eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de gemeentelijke organisatie bij de gemeente Zandvoort.

  Dhr. Henk van Steveninck

  Functie: GriffierIn dienst sinds: oktober 1999 (18 jaar, 8 maanden in dienst)
  Werkzaamheden bij de Overheid:
  Henk van Steveninck is raadsgriffier van de gemeenteraad in Zandvoort.

  Dhr. Ronald van Tiggelen

  Functie: RaadslidPolitiek: PVV
  Aantal zetels: 2
  In dienst sinds: maart 2018 (2 maanden in dienst)

  Mevr. Anoek Weijers-van Straten

  Functie: RaadslidPolitiek: CDA
  Aantal zetels: 2
  In dienst sinds: maart 2018 (2 maanden in dienst)

  Dhr. Rob de Graaf

  Functie: RaadslidPolitiek: D66
  Coalitie, aantal zetels: 3
  In dienst sinds: juni 2018 (17 dagen in dienst)

  Dhr. Hans Drommel

  Functie: RaadslidPolitiek: VVD
  Aantal zetels: 3
  In dienst sinds: maart 2018 (2 maanden in dienst)

  Dhr. Peter Kramer

  Functie: RaadslidPolitiek: OPZ
  Aantal zetels: 4
  In dienst sinds: maart 2018 (2 maanden in dienst)